Trompenburg Kerstpakketten

Wat. Een. Jaar. Trompenburg Tuinen & Arboretum heeft in de 200 jaar van haar bestaan veel meegemaakt, maar 2020 staat toch wel in de top 3 van vreemdste jaren ooit. Ondanks alles willen we dit jaar tóch graag feestelijk afsluiten. Daarom bedachten we Kerstpakketten uit Trompenburg Tuinen & Arboretum. En aangezien we bij Trompenburg gek zijn op alles wat groeit en bloeit, hebben we dat uiteraard terug laten komen in deze unieke Kerstpakketten. Pakketten waarmee u uw relaties en personeel iets bijzonders cadeau geeft en waarmee u Trompenburg een bijzonder steuntje in de rug geeft. En eerlijk is eerlijk, dat kunnen we goed gebruiken.

In de basis hetzelfde Kerstpakketten uit Trompenburg Tuinen & Arboretum zouden natuurlijk geen echte Trompenburg kerstpakketten zijn als we er geen groene draai aan geven. Daarom bestaat ieder pakket in de basis uit een aantal groene elementen. Te beginnen met vers geknipt Trompenburg groen.
Tien takken die het pakket nog feestelijker maken en de kerstdagen thuis helemaal completeren. Daarnaast zitten er in ieder pakket een wandeling op papier én twee toegangskaarten voor Trompenburg Tuinen & Arboretum. Zo kunnen uw medewerkers in deze tijden van corona, lockdowns en stress in het nieuwe jaar heerlijk komen genieten van de rust van onze tuin.

Dit basispakket vormt de groene basis van de pakketten waar u uit kunt kiezen. De waarde van het basispakket (€25) is bij de pakketprijzen inbegrepen. Er is onder andere een Vogel Pakket, een Dichtbij Huis Pakket en een écht Puur Trompenburg pakket. Ook zijn er borrelplanken gemaakt van hout uit Trompenburg verkrijgbaar.

Meer info over de inhoud en/of direct een pakket bestellen? Klik dan hier