Laden Evenementen

« Alle evenementen

11 juli – Musique Botanique met Woolf

11 juli 19:00 - 21:15

- €20

Als de James Webb telescoop muziek zou kunnen maken, zou die klinken als de liedjes van Woolf: raadselachtig mooi, vol nevelachtige texturen en fonkelende details. WOOLF zijn drie stemmen die als één stem klinken. Denk een vrouwelijke versie van Crosby, Stills & Nash, gezien door een moderne lens met dezelfde capaciteit om emoties los te maken en het hart te bevrijden van zijn apathische sluimering. Drie stemmen mengen naadloos en creëren een sereniteit die vaak doorontwikkeld tot een rauwe, vrouwelijke bulder. Ellen, Mylène en Marieke ontmoetten elkaar op het Conservatorium van Amsterdam, en beseften al snel dat hun muzikale band een hele bijzondere is; een bijna-bloedverwante harmonie bereikt door drie zangeressen die geen familie van elkaar zijn. WOOLF werd gevormd in 2017. Na verschillende, goed ontvangen EPs brengt WOOLF dit jaar singles van hun debuutalbum ‘Let Me In’ uit, dat begin 2024 fysiek zal verschijnen. WOOLF zingt meeslepende en diepgevoelde songs die qua productie en sfeer doen denken aan artiesten als Ethan Gruska, Phoebe Bridges en The Staves. De warme vocalen van WOOLF hebben een centrale plaats gekregen op dit album, dat in samenwerking met producer/saxofonist Maarten Hogenhuis opgenomen is. De drie zangeressen en songwriters, wisselen zonder moeite wrange dissonanten af met heldere harmonieën in teksten over verbinding, gemis en vrijheid.

‘Let Me In’ is ook de titel van de eerste single die nu overal te beluisteren is. Het is een hopeloze ode aan een oneerlijke liefde, waarbij het begin doordrenkt is van kwetsbaarheid, om vervolgens te concluderen met een resoluut “Let Me Go.” De winter van 2024 vormt de aftrap van de “Let Me In” release tour die niemand mag missen!

Programma:
19:00 inloop
19:30 start concert deel 1
19:35 pauze met wandeling door de tuin
20:00 start concert deel 2
21:15 einde concert
Hier is de link naar hun nieuwe album ‘Let Me In’ te vinden
En via deze link is een live-optreden te vinden.

€20,- p.p. Excl. reguliere entree voor de tuin
(Entree voor de tuin is gratis op vertoon van Museumkaart, Rotterdampas, Jaarwandelkaart of als Vriend/Botanic Guardian van Trompenburg).

€25,- p.p. Incl. reguliere entree voor de tuin

Let op! Je ontvangt geen aparte ticket, maar een bevestiging van je bestelling. Wij werken met een namenlijst bij de entree.

Gegevens

Datum:
11 juli
Tijd:
19:00 - 21:15
Kosten:
€20

Gegevens

Datum:
11 juli
Tijd:
19:00 - 21:15
Kosten:
€20