Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

1 sept – Garden Tour concert ‘Woolf’

1 september 2021 17:00 - 21:00

Tijdens de avondopenstelling op woensdagavond 1 September kun je op tuin Perenhof in Trompenburg genieten van een live concert van de folk pop band ‘Woolf’. Als onderdeel van hun Garden Tour bezoeken deze drie singer-songwriters eenmalig Rotterdam, en dat doen ze in Trompenburg Tuinen. Het concert vindt plaats in tuin Perenhof, wat deels overdekt is met een grote tent. Er is een bar aanwezig en entree is incl. een gratis consumptie in de pauze.

Wanneer: Woensdag 1 September
Aanvang avondopenstelling: 17:00 uur
Aanvang concert: 19:00 uur
(het concert is 2x 45min met een pauze ertussen en duurt tot ong. 21:00 uur).

Entree:
€15,- incl. entree voor de tuinen en incl. pauze drankje.
– €5,- korting wanneer je Museumkaart, Rotterdampas of jaarwandelkaart laat scannen.

Drie stemmen, drie persoonlijkheden, drie verhalen. Drie smaken die samen als een gouden, veelbeproefde smaakregel, gewoon lekker zijn. Woolf is een klinkende harmonie die volledig recht doet aan de individuele ruwe kantjes van singer-songwriters Marieke Smit, Mylène Berghs, en Ellen Tackenkamp; drie muzikanten die elkaar leerden kennen op het Conservatorium van Amsterdam, en die sindsdien onafscheidelijk zijn. In verschillende formaties reisden ze al tijdens hun studie de hele wereld over om eigen projecten te spelen en die van anderen aan te vullen. Zij zongen legendarische songs van de grote songwriters der aarde en leerden de kneepjes van het vak. Woolf viel meteen op in de Nederlandse scene, werd uitgenodigd bij 3fm, en speelde voorprogramma’s tijdens de tour van Celine Cairo. “Deze band is klaar voor de grotere podia”, schreef LiveStreamMagazine na afloop van een concert in het Haarlemse Patronaat.
In de muziek van Woolf klinken echo’s door van legendarische formaties als Crosby, Stills & Nash met de pit van The Supremes, hier en daar een vleugje Andrews’ Sisters afgewerkt met een hip modern randje dat doet denken aan The Staves. De drie songwriters laten zich inspireren door alles wat wel en geen muziek genoemd kan worden, en schuwen de schurende thema’s van het menselijke bestaan niet.

Gegevens

Datum:
1 september 2021
Tijd:
17:00 - 21:00
Site:
https://www.woolfmusic.com/

Locatie

Trompenburg Tuinen & Arboretum
Honingerdijk 86
Rotterdam, 3062NX Nederland
+ Google Maps
Telefoon
010-2330166

Organisator

Trompenburg Tuinen & Arboretum

Gegevens

Datum:
1 september 2021
Tijd:
17:00 - 21:00
Site:
https://www.woolfmusic.com/

Locatie

Trompenburg Tuinen & Arboretum
Honingerdijk 86
Rotterdam, 3062NX Nederland
+ Google Maps
Telefoon
010-2330166

Organisator

Trompenburg Tuinen & Arboretum