Avondopenstelling 25&26 juni a.s.!

Ervaar Trompenburg bij avond!

De tuin is op donderdag 25  en vrijdag 26 juni geopend tot 21:00 uur! Kom genieten van de verkoeling onder onze prachtige bomen en een heerlijke avondwandeling!

Ons De Uithoek serveert deze avonden “Bits & Bites”.  Geniet van een glaasje wijn met heerlijke borrelhapjes op het terras van de Uithoek! Ook op ons terras bij het entreegebouw kunt u genieten van koffie/thee met de lekkernijen van Koekela of een lekker koel drankje.

Op vrijdagavond 26 juni organiseren we bovendien een bijzondere avondwandeling met gids. Deze wandeling start om 19.30 uur. Gedurende de wandeling van ongeveer een uur vertelt de gids over het wel en wee in de tuin, luistert u naar de vogels die in de schemering extra actief zijn en…met een beetje geluk bloeit de nachtcactus in de woestijnkas!

In verband met de huidige maatregelen kunnen er per gids slechts 10 personen mee dus meld je snel aan want vol=vol. De wandeling start om 19:30 uur op het terras bij het entreegebouw, de kosten voor deelname bedragen € 3,50 exclusief entree.

N.B. Denkt eraan een toegangsbewijs voor de tuin en een tijdslot voor de tijd van aankomst te reserveren!

Een dagkaart kost € 9,75 per persoon, Museumkaart en Rotterdampas bieden gratis toegang.

Aanmelden: stuur een mail naar reserveren@trompenburg.nl met de datum van de rondleiding en het aantal personen waarmee je wilt deelnemen of meld je hier direct aan.