De Herfstfair komt eraan

Op 25 en 26 september staat Trompenburg weer in het teken van de Herftsfair. Tussen de schitterende herfstkleuren van de tuin presenteren meerdere kwekers hun mooiste collectie (herfst)planten en pompoenen. Het uitgangspunt is dat er duurzaam, natuurgetrouw en/of biologisch gekweekt wordt. Daarnaast vindt u verschillende lokale standhouders met oogstproducten zoals olijfolie, jam en honing, maar bijvoorbeeld ook kwalitatief tuingereedschap. Traditiegetrouw zijn er een aantal kramen met porselein en vazen, kleding en sieraden. Voor de volledige standhouderslijst klik hier.

 

Entree
De normale entreeprijzen gelden. Een dagkaart kost €9,95 per persoon en kan aan de kassa gekocht worden of online. Met een Museumkaart, Rotterdampas en Jaarwandelkaart heeft u altijd gratis toegang.
Het reserveren van een tijdslot is niet verplicht maar helpt ons wel in het verspreiden van de drukte.


Laat u lekker leiden

Op het programma tijdens de Herfstfair staan meerdere rondleidingen gepland. Wanneer u klaar bent met uw inkopen op de planten- en oogstmarkt neemt de rondleider u graag mee om de intrede van de herfst in Trompenburg te bekijken. Deze rondleiding duurt ongeveer een uur en is alleen met reservering. €4,50 per persoon. Ook is het mogelijk om een speciale rondleiding door het Voedselbos te krijgen. Zodra deze tijden en prijzen bekent zijn kunt u hier reserveren.

Neem een tas en uw pinpas mee!
Help mee om het gebruik van plastic te verminderen en neem een goede boodschappentas of doos mee naar de plantenmarkt. Trompenburg heeft een aantal ‘winkelmandjes’ en kruiwagen te leen op verzoek. Hiermee vervoert u de planten gemakkelijk naar uw auto of fiets. Toch een doosje nodig? Geen probleem: in het entreegebouw verkopen wij doosjes van recyclebaar karton.

Wist u dat vrijwel alle standhouders een mobiel pinapparaat hebben? U hoeft dus geen contant geld mee te nemen. Ook in het entreegebouw en in het Theehuis kunt u pinnen. Er is geen pinapparaat in de buurt van Trompenburg.