Ook Cabaret Botanique terug in de tuin

Nog meer nieuws van het evenementenfront. In het laatste weekend van augustus strijkt ook Cabarat Botanique weer neer in Trompenburg Tuinen & Arboretum.

’s Avonds na sluitingstijd van Trompenburg in Kralingen Rotterdam. Net na het moment dat de bezoekers van de Botanische Tuin naar huis zijn gegaan. De vogels hun vaste tak op zoeken. Dan openen de poorten van de naastgelegen Perenhof zich voor een waar gracieus zomerfeest. Langs het pad wordt de bezoeker door de vele lampjes naar het hart van de Perenhof geleid. Hier in het eeuwenoude openluchttheater zullen een illusionist, jongleur, operazangers en een conferencier tot aan zonsondergang hun kunsten vertonen. Het publiek heeft zich op het grasveld verspreid en zit op de aanwezige picknickkleden te genieten van een drankje en een hapje terwijl het schouwspel een aanvang neemt.

Via de diverse kanalen houden we u op de hoogte van de exacte invulling van het programma, maar een ding is zeker: het zal een avond vol verwondering en magie worden. Hou vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus maar alvast vrij.