December programma:

In tegenstelling tot voorgaande jaren blijft Trompenburg dit jaar t/m 30 december open! Kom dus ook in de kerstvakantie genieten van een winterwandeling in kerstsferen!
1e & 2e Kerstdag en vanaf 31 t/m 13 januari is Trompenburg Tuinen & Arboretum gesloten.

Winterplein met kerstgroen verkoop uit De Tuin

Voorgaande jaren was Trompenburg het decor van een grootse en drukbezochte kerstmarkt. Vanwege het coronavirus hebben wij besloten om deze markt dit jaar te vervangen door een Winterplein. Het gebied voor ons entreegebouw wordt omgetoverd tot één groot overdekt winterterras. Plof neer op onze verwarmde kussentjes en geniet van de sfeervolle kerstverlichting. Neem een warm drankje en trakteer uzelf op iets lekkers (take-away), terwijl u rondsnuffelt op de tafels vol vers geknipt kerstgroen uit Trompenburg en diverse leuke andere cadeaus. Neemt u gerust van ons aan: het wordt een feest! Het winterplein wordt geopend op 8 december. Kerstgroen is €1,- per takje, 5 voor €4,-. Grote takken zijn los geprijsd.
Kerstgroen verkoop loopt van 8 december t/m 23 december.

Maak eens een kerst-festoen

Wil je eens wat anders dan een kerstkrans? Maak dan eens een festoen! Met de instructies van decoratie-specialiste Fransje online en een pakket met alle benodigdheden, zoals Kerstgroen van Trompenburg, ijzerdraad, touw en de QR code naar de instructie filmpjes maak je zonder problemen je eigen festoen! Binnenkort meer hierover!

Trompenburg by night – Kom 18&19 december ook eens ’s avonds

Met de feestdagen voor de deur en de winter in aantocht, willen we dit bijzondere jaar eindigen met een bijzonder leuke activiteit. Daarom hebben we besloten om de hekken van Trompenburg Tuinen & Arboretum op vrijdag 18 en zaterdag 19 december ook in de avond open te houden. Geniet tot 20:00 uur van de stilte, van de frisse avondlucht en de heerlijke geur. Wandel de lichtjes achterna en vergaap je aan de mystieke contouren van onze talloze uitgelichte bomen en planten. Na afloop kun je je heerlijk opwarmen op ons overdekte Winterplein. Koop gerust nog wat vers geknipt kerstgroen uit De Tuin, een leuk cadeautje of een kerstpakket. Stuk voor stuk producten met een Trompenburg signatuur.

Zin in een avondje Trompenburg? Reserveer wel van te voren even een tijdslot, want vanwege de coronamaatregelen is er slechts een ‘beperkt’ aantal plaatsen.

Wanneer: 18 en 19 december
Tijd: 16.00 tot 20:00 uur
Kosten: € 9,75 (Met Museumkaart en Rotterdampas altijd gratis toegang)

Lampionnenwandeling

Zaterdag 19 december is er een lichtjes wandeling voor kinderen, om met hun ouders een wandeling te maken met een eigen lampion. Onderweg is er live muziek en warme choco en na afloop krijgen de kinderen op het Winterplein een oliebol!
Deelname aan de lampionnenwandeling is €7,50 p.p (inclusief lampion) of €4,50 excl lampion/als je je eigen lampion meeneemt (voorzien van lichtje op batterij). Start tussen 17.00 uur & 19.00 uur. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via https://trompenburg.nl/event/lampionnenwandeling/

Geen knutselkoning(in) en lampion mislukt? Geen ramp! We hebben lampionnen, stokjes en lampjes op voorraad en deze zijn ter plaatse ook nog te koop voor €4,-.

Winterspeurtochten voor kinderen

Ook tijdens deze schoolvakantie hebben we voor kinderen weer wat leuks in petto! Winterspeurtochten en cootie catchers (een “vouw happertje”; je kent ze vast en zeker van vroeger met allerlei leuke opdrachten). Kortom geniet van een mooie wandeling, speur mee en geniet van een lekker (warm) drankje en/of lekkers to-go! Reserveer dus snel een tijdslot en kom naar de Tuin!

Winterwandelingen

Momenteel werken we hard aan enkele mooie winterwandelingen op papier met winters tintje. Binnenkort zowel online te koop als ter plaatse: Coniferenwandeling & Hulstwandeling. In deze wandelingen belichten we onze bijzondere collectie coniferen en hulst in de tuin.
Daarnaast is er sinds kort een mooie wandeling over de historie en collectie van Trompenburg Tuinen & Arboretum. Deze kunt hier aanschaffen of ter plaatse kiezen voor de geprinte versie in boekvorm.

Meer weten over onze Kerstpakketten? Klik dan op onderstaande foto!
Direct contact om te bestellen? Stuur een mail naar zakelijk@trompenburg.nl of bel met 06-41323456. Hartelijk dank!