
In het Voedselbos van Trompenburg Tuinen is bijna het hele jaar door iets te oogsten. In de laatste jaren zijn ook de fruitbomen rijker en rijker aan fruit geworden. Veel fruit wordt direct verwerkt, andere wordt ingevroren om later iet lekkers mee te kunnen maken. Meestaal denken wij aan jam of chutney, maar wist jij dat je ook verfrissende drankjes en azijn kan maken? Fruit wordt al eeuwenlang op deze manier verwerkt. Door persen, pureren of vergisten ontstaan sappen, smoothies, siropen en zelfs wijn of azijn. Zo blijft de smaak van het seizoen bewaard.
Wat gaan we doen?
We werken met bevroren fruit en maken de meest fantastische creaties hiermee.
De gemaakte creaties krijg je mee naar huis.
Wanneer:
Zondag 19 oktober
Start om 11.00 uur
Duur ong.1,5 uur
Kosten:
Deelname is € 45 p.p. per workshop.
Excl. reguliere entree voor de tuin. Entree is altijd gratis met Museumkaart, Rotterdampas en Jaarwandelkaart.
Wil je meedoen aan twee verschillende voedselbos workshops, dan ontvang je 10% korting. Koop twee workshopkaartjes naar keuze, stuur een mail aan reserveren@trompenburg.nl en ontvang -€9 retour.





Honingerdijk 86
