Op zoek naar een unieke locatie voor een bijeenkomst in het groen? In hartje Rotterdam, maar toch midden in de natuur? Dan is Tuin Perenhof dé plek bij uitstek.
Omgeven door de mooiste bloemen en planten is deze schitterende weide in Trompenburg Tuinen & Arboretum een uitgelezen plek voor inspirerende sessies, groene evenementen, bruiloften en onvergetelijke congressen. Iets bijzonders te vieren? Ook dan bestaat de mogelijkheid om Tuin Perenhof te huren.


Stretchtent biedt onderdak

Tuin Perenhof is schitterend. Omringd door groen, is het een van de mooiste plekken van Rotterdam om uw gasten te ontvangen. Maar het blijft een buitenlocatie en dus is het weer altijd een factor die meespeelt. Vandaar dat we van maart t/m december onze sretchtent neerzetten. Deze tent van 18 bij 12 meter is voor veel typen bijeenkomstem het perfecte onderkomen. De mogelijkheden zijn eindeloos, zeker ook omdat dit tuindeel van Trompenburg ook exclusief te reserveren is, zodat privacy gewaarborgd is.
Wat het doel van uw bijeenkomst ook is, Tuin Perenhof is de perfecte locatie en zelfs in herfst en winter met een knus vuurtje, dekentje en warme versnapering erbij.

We hebben deze kerst ook allerlei mooie kerstborrel mogelijkheden. Kerstborrel en geschenken – Trompenburg

Tuin Perenhof huren is Trompenburg steunen
Met de huur van Tuin Perenhof huurt u niet alleen een unieke plek in onze mooie tuin, u ondersteunt tevens direct het behoud van onze monumentale tuin en museale collectie. De opbrengsten van de verhuur van Tuin Perenhof komen namelijk rechtstreeks ten goede aan het tot stand houden van onze ruim 200 jaar oude botanische tuin. Nog een reden om uw event een groen karakter te geven. Meer weten over de talrijke mogelijkheden en de prijzen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of mail naar zakelijk@trompenburg.nl. Wij hopen u te mogen verwelkomen.