Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een bijeenkomst in het groen? In hartje Rotterdam, maar toch midden in de natuur? Dan is Tuin Perenhof dé plek bij uitstek.
Omgeven door de mooiste bloemen en planten is deze schitterende weide in Trompenburg Tuinen & Arboretum een uitgelezen plek voor inspirerende sessies, groene evenementen, bruiloften en onvergetelijke congressen. Iets bijzonders te vieren? Ook dan bestaat de mogelijkheid om Tuin Perenhof te huren.


Stretchtent biedt onderdak

Tuin Perenhof is schitterend. Omringd door groen, is het een van de mooiste plekken van Rotterdam om uw gasten te ontvangen. Maar het blijft een buitenlocatie en dus is het weer altijd een factor die meespeelt. Vandaar dat we hopelijk op korte termijn een zogenaamde stretchtent gaan neerzetten (we wachten nog op de vergunning). Deze tent van 18 bij 12 meter is bij alle weersomstandigheden het perfecte onderkomen. De mogelijkheden zijn eindeloos. evenals onze ambities met Tuin Perenhof.


Coronaproof
Wat het doel van uw bijeenkomst ook is, Tuin Perenhof is de perfecte locatie. Niet alleen omdat het een locatie in de buitenlucht is, maar ook omdat u in en rondom onze stretchtent eenvoudig afstand kunt houden. En omdat de tent geheel open is, is goede ventilatie gegarandeerd.


Tuin Perenhof huren is Trompenburg steunen

Met de huur van Tuin Perenhof huurt u niet alleen een unieke plek in onze mooie tuin, u ondersteunt tevens direct onze monumentale tuin en museale collectie. De opbrengsten van de verhuur van Tuin Perenhof komen namelijk rechtstreeks ten goede aan het tot stand houden van onze ruim 200 jaar oude botanische tuin. Nog een reden om uw event een groen karakter te geven. Meer weten over de talrijke mogelijkheden en de prijzen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of mail naar zakelijk@trompenburg.nl. Wij hopen u te mogen verwelkomen.