Word ook Vriend van Trompenburg

Draagt u Trompenburg ook een warm hart toe? Word dan Vriend van Trompenburg. Als Vriend steunt u dé tuin van Rotterdam en helpt u mee dit groene museum te onderhouden en te behouden. Dankzij de Vrienden is het voor Trompenburg mogelijk om belangrijke projecten te (blijven) realiseren. Zoals groot onderhoud en renovaties in onze 8 hectare tuin, maar ook het uitbreiden van de programmering en het ontwikkelen van informatie en educatie voor zowel volwassenen als kinderen.

Als ANBI stichting zonder winstoogmerk, zijn we dagelijks bezig met het maken van financiële keuzes. De Corona maatregelen en daaruit voortvloeiend sluitingen voor publiek hebben ons zwaar getroffen. Mede daarom hopen we dat meer mensen én bedrijven Vriend van Trompenburg willen worden.

Word Vriend

Vanaf €65,- per jaar bent u al Vriend van Trompenburg.

Als Vriend krijgt u:

  • 2 x per jaar een uitnodiging voor een exclusief ‘Vrienden van’ evenement.
  • 10% korting op artikelen in onze Tuinwinkel (m.u.v. planten en boeken).
  • Tenminste 4 keer per jaar een digitale nieuwsbrief met bijzondere informatie over het reilen en zeilen van Trompenburg.

Alvast enorm bedankt voor uw steun.

N.B. dit is een jaarlijkse donatie en verleent geen gratis toegang tot de tuin. Gebleken is dat vrijwel alle Vrienden ook in het bezit zijn van een Museumkaart of Rotterdampas.