Veelgestelde vragen

Om verzekerd te zijn van entree kun je het beste online een kaartje kopen. Zodra een datum is uitverkocht zijn er ook aan de kassa helaas geen tickets meer verkrijgbaar. Kaartjes kopen bij de kassa kan ook, maar we kunnen dan niet garanderen dat er nog kaarten zijn.

 1. Ga naar tickets.trompenburg.nl
 2. Kies een datum
 3. Kies een aankomsttijd
 4. Kies een ticketsoort
 5. Vul je gegevens in en kies een betaalmethode
 6. Na betaling worden de tickets in pdf-vorm naar je e-mailadres verstuurd. Het kan enkele minuten duren voor je de tickets per email ontvangt. Mocht je na enige tijd nog niks hebben ontvangen, controleer dan of de betaling is afgeschreven en of de tickets niet per ongeluk in je spamfilter terechtgekomen zijn
 7. Print je ticket(s) uit en neem deze mee naar het museum. Het is ook mogelijk om de barcode van je e-ticket via je smartphone te laten scannen.
 8. Neem je eventuele kortingspas altijd mee, hier wordt om gevraagd wanneer je je ticket laat scannen.
 9. Ontvang je je ticket niet binnen 2 uur na betaling, stuur dan een e-mail naar: tuin@trompenburg.nl

Ja, het reserveren van een tijdslot is sinds Oktober ’20 weer verplicht. Reserveren kan online, maar ook ter plaatse bij Trompenburg.

Nee, het is niet mogelijk om telefonisch tickets te bestellen.

Lukt het je niet online je ticket(s) te bestellen, probeer het dan op een later moment nog eens, eventueel vanaf een ander apparaat. Het is niet mogelijk om telefonisch tickets te bestellen. Je kunt wel tickets kopen bij de kassa in het museum, maar we kunnen dan niet garanderen dat er nog genoeg kaarten zijn.

Aangeschafte tickets kunnen niet worden gerestitueerd en/of omgeruild.

Gelegenheidsfotografie (bruiloft, verloving, henna, gezin) kost €95,- incl. entree voor 4 personen. Elke persoon extra kost de normale entreeprijs. Reserveren kan alleen via e-mail: tuin@trompenburg.nl

Goede Vrijdag, 1e Paasdag, 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 1e Pinksterdag, 2e Pinksterdag, 5 mei geopend.

Ja, je kunt online tickets bestellen voor een groep tot max 5 personen. Voor groepen bieden we ook arrangementen aan. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via 010-2330166. Je kunt ook mailen naar tuin@trompenburg.nl.

Ja, je ticket geeft toegang tot alles in Trompenburg inclusief het Voedselbos. Voor het Voedselbos is wel nog een extra scanticket nodig deze ontvang je op verzoek bij de entrée.

Voor boekingen van schoolbezoeken en kinderdagverblijven bel je met Trompenburg op 010-2330166. E-mailen mag natuurlijk ook: reserveren@trompenburg.nl.

Het gekozen tijdslot is het tijdstip voor entree. Eenmaal binnen in de tuinen bent u welkom om te blijven tot sluitingstijd.

 • Wij gebruiken je e-mailadres om je ticket(s) toe te sturen.
 • Als je je hebt aangemeld voor die nieuwsbrief, word je hiervoor ingeschreven. Je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.
 • Je ontvangt per e-mail noodzakelijke en/of relevante informatie die van toepassing is op je bezoek. Denk hierbij aan informatie in geval van calamiteiten of bijvoorbeeld gewijzigd parkeeradvies.
 • Na je bezoek ontvang je eenmalig een (anoniem en vrijblijvend) bezoekersonderzoek per e-mail.

Nee momenteel hanteren we geen kortingen voor groepen.

Ja, we hebben 3 rolstoelen. Stuur hiervoor een mail naar reserveren@trompenburg.nl.

Grenzend aan Trompenburg is een ruime parkeerplaats. Doordeweeks is het betaald parkeren, in het weekend gratis. U kunt ook parkeren in de wijk of of in De esch (volg de borden P4) of in de parkeergarage van de Erasmus Universiteit aan de Burgemeester Oudlaan.

E-tickets zijn gewoon nog geldig, er moet wel nog een tijdslot gereserveerd worden op die datum.

Ja, dat mag, mits de fotograaf een brevet heeft om een drone te mogen gebruiken.

Dit hangt van de auteur van de foto, en de publicatie af. Mail ons even een link naar de betreffende foto, en vertel er even bij waarvoor de foto gebruikt gaat worden.

In verband met de beperkte beschikbaarheid van onze gidsen kun je dit het beste 1 week van tevoren met ons afstemmen.

Nee helaas niet. Alleen geleidehonden worden toegelaten.