In de maand september organiseert Rotterdam de Boer op verschillende Oogstdiners, onder het motto ‘ Eet natuurlijk lokaal!’ Met andere woorden: oogstdiners van superlokale seizoensgroenten bereid door topkoks, voor Rotterdammers. Trompenburg met het voedselbos ‘De Overtuin’, doet hier aan mee!
Deze gerechten worden klaargemaakt door niemand minder dan Efthymia Veliskaki. Zij werd in 2023 benoemd tot New Generation Chef (door The Farm Kitchen) die een podium bieden voor talentvolle chefs die de transitie naar gezond en duurzaam eten vertalen naar verleidelijke, smaakvolle gerechten.
Schuif gezellig aan en geniet van een 4 gangen plus diner met ingrediënten uit ons eigen Voedselbos inclusief aperitief en amuse (exclusief dranken). Wij zorgen desgewenst voor een mooi bijpassend wijnarrangement of u kunt een keuze maken uit ons botanische drankenassortiment.
Programma:
18:30 Ontvangst met aperitief /amuse
18:45 Wandeling + rondleiding door het voedselbos ‘De Overtuin’
19:30 Aan tafel
+- 22:30 Einde
Let op! Je ontvangt geen apart ticket, alleen een bevestiging van je bestelling. Wij werken met een namenlijst bij de entree.